glasvezel salland zuid je kunt je nog aanmelden tot en met zondag

Salland Zuid is ruwweg het deel van Salland onder de lijn Boerhaar – Broekland – Mariënheem. Mensen in het buitengebied die daar snel internet willen hebben, krijgen nu de kans, omdat CIFF Cogas bij deelnama van vijftig procent van het arsenaal een verdienmodel kunnen uitrollen waarbij CIFF voorfinanciert en vanwege contributie door de jaren heen de investering terug betaald krijgt. Wie mee doet is niet duurder uit dan waarvoor hij nu zijn telefoon, televisie en internet heeft en zelfs niet duurder dan mensen die snel internet hebben in bebouwd gebied.

Snel internet wordt belangrijker en belangrijker, blijkt ook uit artikelen die in het dossier zijn opgenomen waarin in dit verhaal ook staat. Terwijl tegelijkertijd internet op het platteland nu steeds trager wordt. De data moet namelijk allemaal door de telefoonkable, en hoe meer data daar door gaat, hoe meer filevorming je in die kabel krijgt.

Wie in het buitengebied woont en nog meer info wil hebben, die kan vanavond nog terecht in het Trefpunt in Heeten waar een info-avond is van de PB’s Heeten en Nieuw Heeten.

En voor wie heel graag internet wil en zich al aangemeld heeft: een rondje door de buurt om je buren aan te manen zich alsnog ook aante melden kan helpen. Argumenten vind je in het dossier waarin dit vetrhaal ook staat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.