geslaagde korenavond heeren van salland

Met zijn ruim 40 musici beet Musing het spits af. Dirigent Hans Groen zei dat hij het repertoire had aangepast aan ‘een avond in de kerk.’ Ze zongen o.a. bekende nummers als Dust in the wind, You raise me up en ‘Mijn leven’ uit de musical Elisabeth.

De Eendracht begon serieus met een paar liederen uit de 16de en 17de eeuw, maar sloot vrolijk af met ‘Verdronken Vlinder’ van Boudewijn de Groot en het bekende ‘If I were a rich man.’

De Heeren van Salland begonnen met het gevoelige Lascia Ch’io Pianga van Händel, waarna ze los gingen met twee Zuid Afrikaanse liederen. Vele bezoekers zongen mee bij het oude bekende Katinka, waarna een medley van Ramses Shaffy hun optreden afsloot.

En toen kwam Musing uit Raalte nog één keer terug. Groen beloofde nu een iets ander repertoire. Bij Because of you, merkte je al iets, bij Who wants to live werd het al vrolijker, maar bij Love is all zong en swingde de hele kerk mee.

Menig predikant zal jaloers zijn als zijn/haar gelovigen zó vrolijk glimlachend de kerk verlaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.