gerard van der weegh is nieuwe prins der stoppelkaters

Gerard van der Weegh is geboren, getogen en woonachtig in Raalte. De 54-jarige Van der Weegh is al 24 jaar gelukkig getrouwd met Gerda en samen zijn zij de trotse ouders van Wessel (18) en Kelly (17). In het dagelijks leven is Gerard werkzaam bij Nijhof Installatietechniek in Broekland.

De nieuwe Prins der Stöppelkaters is zeker geen onbekende in de Raalter gemeenschap. Jarenlang was Gerard, lid en leidsman van de zang-, en cabaretgroep Eèm Veurlangs. Maar de meeste Sallanders kennen Van der Weegh als buutreedner ‘Gait’ tijdens de Galazittingen van de Stöppelkaters en de cabaretavonden tijdens de Stöppelhaene.

Het motto van de door-, en doorluchtige Hoogheid, Prins Gerard III, der Stöppelkaters: Wie heft ’t glas, ok a hej gin dös, Loat mar kulen, ’t lup wè lös.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.