Home / archiefcentraal / gerard kruiper erelid van sv marienheem

gerard kruiper erelid van sv marienheem

“Gerard is een bijzondere man, plaatst zich niet snel op de voorgrond, maar is voor de vereniging onmisbaar. Gerard was vaak en veelvuldig aanwezig op het sportpark en zorgde ervoor dat de velden en alles wat daarom heen stond er altijd netjes bij lag. Hij had namens de vereniging de contacten met de gemeente omtrent het onderhoud en voor het bestuur was hij de schakel met de klussen- en accommodatiecommissie en het groepje Vutters die samen met Gerard er voor zorgt dat het sportpark er altijd mooi bij ligt”, laat het bestuur van de club weten.

Kruiper blijft lid van de accommodatiecommissie.

Vergadering
Daarnaast werd tijdens de vergadering duidelijk dat de S.V. Marienheem de zaakjes goed op orde heeft, zowel financieel als qua vrijwilligers. De commissies waren altijd al goed bezet, maar het bestuur is na 2 jaar ook eindelijk weer voltallig. Maar liefst vier nieuwe jonge mensen (twintigers/dertigers) zijn bereid gevonden om zitting te nemen in het bestuur.

Michel Verwoolde, Rick Holtmaat, Tom Schutte en Robbert Alferink zullen samen met de huidige bestuursleden Barry Hulsman, Paul Jansen Holleboom en Monique Schrijver het bestuur gaan vormen.

Met deze verjonging is de vereniging erg blij, ook gezien alle ontwikkelingen in het jeugdvoetbal en ook om de juiste aansluiting met de samenleving te houden is het waardevol dat jonge mensen zich beschikbaar stellen voor dergelijke maatschappelijke functies.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.