geboren laag zuthemer knigge vliegt met familie door australie

„Ik heb er lang naartoe geleefd. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met mijn vliegopleiding en nu is het moment daar”, zegt hij. „Ik kan eindelijk aan het werk.” Hij heeft er heel veel zin in, maar ziet er tegenop om zijn familie en vrienden te moeten achterlaten. „Gelukkig maak ik de stap niet alleen, God gaat met mij mee.” De MAF kende hij uit verhalen van zijn opa en vader. Zijn opa was zendeling in Papoea, zijn vader vloog dan met MAF naar zijn kostschool. „Ik hoorde van hen hoe belangrijk dit werk is. De mensen daar waren afhankelijk van MAF”, zo valt te lezen in het NRC. 

Klik hier om het volledige artikel te lezen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.