Home / archiefcentraal / gb wil speciale ambtenaar voor buitengebied

gb wil speciale ambtenaar voor buitengebied

In het buitengebied zijn er volgens GB veel inwoners en ondernemers die kampen met sociale en economische problemen. “Er verandert veel in de wereld om ons heen, waardoor ondernemers op zoek moeten naar nieuwe inkomstenbronnen en andere vormen van ondernemen. Daarnaast zijn er veel vragen op het gebied van ruimtelijke ordening, over wat er wel en wat er niet mogelijk is in het buitengebied. Het is van groot belang dat inwoners met problemen in een zo vroeg mogelijk stadium worden geholpen en doorverwezen naar de juiste instanties. Inwoners met ontwikkelingsplannen moeten tijdig naar het juiste loket worden verwezen voor eventuele subsidies en stimuleringsregelingen”, vindt Gemeentebelangen.

Ze hoopt met de contactambtenaar op een vitaal, duurzaam en economisch sterk buitengebied voor Raalte.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.