gastvrij actief artistiek verbindend maar wel asbestvrij

GAAV staat voor gastvrij, actief, artistiek en verbindend. En daar kun je toevallig geen asbest bij gebruiken. “Stichting G.A.A.V. focust zich op zorg en welzijn in de breedste zin van het woord en blijft graag ver weg van de risico’s die asbest met zich meebrengt”, zegt Bart Vos van de stichting.  

“Hoogeboom Raalte heeft ons daarbij van begin tot eind ontzorgd en ons begeleid in het traject van een pand met aanwezigheid van asbest naar een volledig asbestvrije oplevering. Het saneringsgebied is officieel vrijgegeven middels een onafhankelijke inspectie, een specialist op het gebied van meten en analyseren.”

Bart Vos is enthousiast: “Vanaf de eerste kennismaking met Gert Hoogeboom hebben we het gevoel gehad dat G.A.A.V. de juiste keuze had gemaakt. Een team van opgeleide en deskundige asbestsaneerders heeft in een week tijd een aantal containments gebouwd waarbinnen asbest-materiaal is gedemonteerd, in gesloten zakken is verpakt en gecontroleerd is afgevoerd. Doordat deze hermetisch afgesloten containments op onderdruk werden gezet is er nooit sprake geweest van enig gevaar voor de omgeving.

We zijn er als stichting nu zeker van dat we ons zelf, onze medewerkers en vrijwilligers en onze bezoekers een asbestvrije omgeving bieden. Wij vonden het dus  een GAAV project met een gave partner.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.