Home / archiefcentraal / fresku met eerste cabaretvoorstelling in hoftheater

fresku met eerste cabaretvoorstelling in hoftheater

Fresku, alias Roy Michel Reymound, is een gevestigde naam in de hiphopscene. De 30-jarige rapper heeft drie succesvolle albums op zijn naam staan. En nu vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging, in de vorm van een muzikale cabaretvoorstelling. Samen met zijn twee alter ego’s ‘Gino Pietermaai’ en ‘Willy Keurig’ vertelt hij zijn verhaal.

Met humor en poëzie als wapens gaat hij de strijd aan met zijn eigen ‘innerlijke heilige oorlog’. Beladen thema’s wisselt hij af met humor, raps, satire en persiflages. Fresku heeft in zijn theatershow de ruimte om een verhaal te vertellen. Kaarten á € 16,00 per stuk zijn nog verkrijgbaar. Scholieren en studenten krijgen op vertoon van hun schoolpas tot 50% korting op de entreeprijs. De voorstelling vindt plaats op donderdag 1 december om 20:15 uur.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.