formido en t hoekje verbinden zich aan vv lemelerveld

Café – cafetaria ’t Hoekje is de komende jaren shirtsponsor van het dameselftal en het zesde team van vv Lemelerveld. Eigenaar Patrick Bouwmeester sponsort hiermee niet alleen zijn eigen team (6e) maar voorziet ook de dames van shirtreclame. Naast de Dames en het 6e wordt ook het derde al enkele jaren gesponsord door ’t Hoekje.

De dames en heren die op wedstrijddagen met de reclame van ’t Hoekje rondlopen, zijn zowel op de zaterdag als de zondag regelmatig te vinden in het café. Bouwmeester sponsort dus min of meer zijn vaste gasten, daar waar zij in het weekend zijn horecagelegenheid weer ‘sponsoren’. Ook de spelers van de overige seniorenteams zijn in het weekend regelmatig in ’t Hoekje te vinden voor een natje en een droogje of om een potje voetbal te kijken.

De voetbal is Patrick Bouwmeester dankbaar voor het tekenen van deze twee nieuwe sponsorovereenkomsten en hoopt dat ’t Hoekje nog vele jaren als sponsor aan vv Lemelerveld verbonden blijft.

Formido
De keukenafdeling van de Formido in Raalte is met ingang van dit seizoen terug te vinden op de shirts van het vierde en het zevende elftal van vv Lemelerveld. De voetbalvereniging is verheugd met het feit dat ook voor deze teams nu een shirtsponsor is gevonden.

Met het aantrekken van Formido als sponsor is er weer eens een sponsor van buiten Lemelerveld terug te vinden op de wedstrijdtenues. De voetbalvereniging is dan ook maar wat blij dat de Formido de samenwerking wilde aangaan en hoopt op een langdurige en plezierige samenwerking van beide kanten.

Dennis Nijland, bedrijfsleider van de vestiging in Raalte, ontving een bloemetje als blijk van waardering en enkele spelers van beide teams bezochten de Formido om op de foto te gaan in hun nieuwe tenues.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.