fietspleziersalland viert 5 jarig bestaan

Eigenaar Arjen Derks merkt dat het verkeer naar zijn zaak toeneemt en ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. “Dit komt volgens mij ook door de geboden service. De klanten zijn tevreden als de fiets voor een servicebeurt is geweest: ‘de fiets heeft nog nooit zo fijn geschakeld als hij nu doet’ of ‘de wachttijden zijn kort’. Ook vinden de klanten het fijn dat er echt naar hen geluisterd word als er een klacht is.”

Arjen zoekt net zolang tot hij weet wat de oorzaak is van een mankement. “Mijn klanten vinden het bovendien prettig dat ik eventueel de fiets kan halen en brengen. Al moet dit wel buiten de winkeltijden om gebeuren omdat ik de winkel alleen run.”

Hij vindt het ook belangrijk om een breed assortiment in zijn winkel te voeren: van goedkoop tot de duurdere merken. “Want niet iedereen heeft een groot budget te besteden. Enkele van de merken zijn Kreidler, Vogue, Bianchi, Sensa en Merida. Voor iedere fietser is er wat te vinden, of je nu doet aan mountainbiken, wielrennen of gewoon een stuk wilt fietsen. Ook bieden we vele accessoires, zoals tassen, fietskleding en helmen.”

Arjen heeft uiteraard ook oog voor de trends. “De e-bike blijft populair en de fiets met riemaandrijving is een welkome vervanger van de fiets met ketting.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.