everts en frnk overweg benoemd tot lid van verdienste overwetering

Pieter Everts op het gebied van het onderhoud van de accommodatie, de aanleg van het kunstgrasveld en het kantinebeheer en Frank Overweg voor zijn inzet voor het Sponsorplatform, de Vrienden van Overwetering en het organiseren van vele evenementen waaronder de succesvolle veiling van een aantal jaren geleden. Verder is Frank al jaren hoofdsponsor.

Voorzitter Ferco van Breukelen gaf een overzicht van enkele belangrijke speerpunten:

* Het verduurzamen en moderniseren van het clubgebouw.
* Binnenkort zal gedurende 3 middagen per week een buitenschoolse opvang worden gerealiseerd.
* Voor volgend seizoen wordt een wedstrijdsecretaris senioren gezocht.
* Momenteel is er een vacature in het bestuur voor kantinebeheer en onderhoud.
* Het vrijwilligersbeleid vergt grote aandacht. Er wordt gedacht aan een omslag van vrijwillig naar een meer dwingend karakter. We zijn tenslotte een vereniging waarin we met ons allen de vereniging in stand moeten houden.
* Eerdaags wordt een nieuw kassasysteem geïntroduceerd.

Penningmeester Henny Logtenberg presenteerde de financiële gegevens, waarbij voor het eerst in jaren de contributie niet wordt verhoogd.

In het bestuur werd afscheid genomen van Rolf Lugtmeier, Pieter Everts en Ton Roesink. Tineke Lanting en Mark van Gurp werden voorgedragen en benoemd tot nieuwe bestuursleden.

Ook werden de jubilarissen gehuldigd: Francois Bijsterbosch, Jan Smeenk en Lammert Halfwerk (50 jaar lid), John van der Sluis, Gerrit Krijt en Marco Jansen (40 jaar lid) en de 25 jarige leden Marian Dollenkamp, Veerle IJsseldijk, Francien Steerneman, Hans Willemsen, Chris van Lohuizen, Harry van Essen, Robin Berenschot en Kees Ripperda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.