evensmens maak jij tijd vrij voor een ander

 Het gaat om de volgende situaties:

  • Voor een oudere dame die van een gezellig praatje houdt zoeken wij een zorgvrijwilliger die een keer wat boodschappen met haar wil halen of op de zondagmiddag een activiteit wil doen. Mevrouw heeft geheugenproblemen en houdt niet van groepsbijeenkomsten, ze wil liever één op één contact.
  • Een dame met ouderdomsklachten zou het fijn vinden samen met iemand een rondje te lopen door het dorp of gezellig een praatje te maken. Ze woont in het centrum van Olst.
  • Voor een oudere dame in Wesepe zoeken we een zorgvrijwilliger die even met haar naar buiten kan, ze is rolstoelafhankelijk. Ook houdt ze van spelletjes, ze vindt het fijn om een bezoekje van iemand te ontvangen. 

Spreekt één van bovenstaande hulpvragen u aan of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Evenmens, informele zorg voor elkaar, telefoonnummer  0548-638830. U kunt vragen naar Herma Spoolder of Renate Krosman, hspoolder@evenmens.nl of rkrosman@evenmens.nl

Kijk ook eens op de website: staging2.evenmens.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.