eric milton neemt je mee op muzikale wereldreis in hoftheater

Naast lichte klassieke muziek staan er ook popsongs op het programma en bekende songs uit musicals zoals de ballad ‘Somewhere’ uit de West Side Story en het aangrijpende ‘Bring Him Home’ uit Les Miserables.

Naast muziek is er ook dans van Sandra Luesken-Steen van het DansLab Zwolle. Ook staat er een bijzonder optreden op het programma waarbij Eric Milton wordt begeleid door de eenmansband van Sam Robson. Hij maakt zijn eigen arrangementen aan de hand van zijn stem en lichaam-percussies. Samen met Eric Milton brengt hij Circle of Life in een unieke uitvoering.

Een dynamisch optreden, een muzikale wereldreis, de warme tenor van Eric Milton… Kortom: een heerlijke middag in het intieme HOFtheater.

Aanvang programma 15.00 uur. Kaarten voor Eric Milton In Concert zijn te bestellen via staging2.hoftheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.