er is nog tien miljoen vierkante meter asbestdak te gaan

Asbest Service Salland is een nieuw asbestrenovatiebedrijf, dat sinds deze zomer actief is in de regio Salland. Het bedrijf is een spin off van Mensink Bouwbedrijf uit Broekland. Asbest Service Salland verzorgt de gehele renovatie van asbestdaken. Van inventarisatie en sanering tot de bouw van het nieuwe dak en de toepassing van duurzame technieken. “Door de combinatie van saneren en bouwen kunnen wij ‘oud’ en ‘nieuw’ beter op elkaar afstemmen. Zo besparen onze klanten tijd en geld,” aldus Mensink.

“Wij zijn in de eerste plaats bouwers. Het saneren van asbestsanering is voor ons een middel. Het eindresultaat is wat telt: een strak gerenoveerd duurzaam dak waar onze klanten weer jaren mee vooruit kunnen.” Hij besluit: “Veel mensen, ook in Salland, hikken aan tegen de renovatie van asbestdaken. Wij zeggen: maak van de renovatie jouw goede voornemen voor 2017. Er zijn subsidies beschikbaar die de sanering voor een groot deel vergoeden. En met een paar zonnepanelen levert het dak jou in de toekomst ook nog wat op!” 

Meer informatie en een gratis asbestcheck: staging2.asbestsalland.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.