dries jonkman kampioen bandstoten biljartvereniging raalte 90

Van 4 t/m 6 november vonden de clubkampioenschappen bandstoten plaats. Van de 44 deelnemers streden de acht finalisten om de ereplaatsen. De biljartzaal van Tijenraan was goed gevuld met publiek en supporters.

Na acht spannende partijen kon de stand worden opgemaakt. Kampioen werd Dries Jonkman, op de voet gevolgd door Willy Swartjes en Fons Montree. Binnenkort start het libre toernooi ook met 44 deelnemers. Raalte ‘90 heeft 110 leden en verhuist mee naar de nieuwe biljartzaal in Nieuw Tijenraan.

Ook daar zullen vijf tafels beschikbaar zijn. Ruimte genoeg om nieuwe leden te verwelkomen. Je mag altijd twee keer mee als introducee.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.