Home / archiefcentraal / drankrijders knallen met auto op lantaarnpaal in olst

drankrijders knallen met auto op lantaarnpaal in olst

De twee verlieten de plaats van het ongeval nadat ze aanzienlijke schade aan zowel de lantaarnpaal als de auto veroorzaakten. Dankzij een alerte getuige konden ze door de politie in de kraag worden gevat.

Onduidelijk is nog wie van de twee de auto bestuurd heeft. Duidelijk is wel dat beiden een flinke borrel ophadden; ze bliezen 940 en 865 ugl tijdens de ademanalyse. Het onderzoek wordt vandaag vervolgd.

Ook in het buurtschap Herxen werd vannacht overigens een drankrijder gepakt. De bestuurder van een snorfiets blies 645 ugl en kreeg vier maanden rijontzegging. De drankrijder moet zich verantwoorden bij de rechter.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.