Home / archiefcentraal / debatteam carmel college naar nk finale

debatteam carmel college naar nk finale

Van het Carmel College deden twee teams mee aan de voorronde op het Utrechts Stedelijk Gymnasium: eentje voor het ‘eggie’ en het andere team deed dienst als ‘dummyteam’ om het totale veld aan te vullen tot een even aantal teams.

Het dummyteam werd knap zesde van de 39 scholen. Het andere Carmel-team deed daar nog een schepje succes bovenop door de eerste prijs te winnen. Zij mag het Carmel College dan ook vertegenwoordigen in de landelijke finale op 21 januari op de Universiteit Utrecht.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.