de bevers verslaan voor tweede week op rij koploper

In de beker hadden we al een keer tegen Reflex gespeeld en toen vrij makkelijk gewonnen. Maar ze staan niet voor niks bovenaan dus volle bak trainen en daarna met veel energie en een paar opdrachten het veld in. Over het trainen kunnen we kort zijn… Soms heb je van die dagen dat er niks lukt. Afgelopen maandag was zo’n dag. Een training om snel te vergeten. Gelukkig werd dit donderdag weer rechtgezet door een prima training.

Tijdens de wedstrijdbespreking duidelijke afspraken gemaakt en ieders doelen deze wedstrijd naar elkaar uitgesproken. De wedstrijd begonnen we prima, ondanks het feit dat onze serve niet dwingend genoeg was wisten we Reflex door gedegen spel en een lage foutenlast prima onder druk te houden. Dit resulteerde de eerste 2 sets in setstanden van 25-19 en 25-20.

Ook de derde set begonnen we prima, dit hielden we vol tot 19-15 en toen kwam nr 9 van Reflex aan serve. Wat we ook probeerden, wissels, time outs, we kwamen niet onder de druk uit. Nadat we 1 voor 1 allemaal een fout hadden gemaakt stonden we 22-19 achter. Daarna wisten we nog wel terug te komen maar niet genoeg om de set binnen te slepen, 23-25 verlies.

De vierde set had wat weg van de maandagtraining, niks lukte meer en vooral het grote blok van Reflex dat prima stond maakte een groot verschil. Een set om ook snel te vergeten. Binnen no-time stond het 25-12 voor de Kampense formatie.

En dan is het 2-2 en komt die vijfde set. Tactisch hebben we wat veranderingen doorgebracht om onder de druk van Reflex uit te komen. Een positie doorgedraaid om zeker te zijn dat Mathilde 2 keer kon serveren en om andere passposities te hebben en Marit 2 keer ingewisseld voor Sanne M. om de passlijn in het achterveld te versterken. We wisselden met een 8-7 voorsprong en toen Mathilde aan serve kwam wisten we het verschil te maken. Bij 14-11 ging het eerste matchpoint nog mis maar daarna wist Bodine het verlossende punt binnen te slaan, 15-12 en een 3-2 overwinning.

Een verdiende overwinning als we naar de eerste twee en halve set kijken waarbij we een prima niveau haalden. Wat de volgende keer zeker beter moet is het sneller onder controle krijgen van de dip die we kregen.

Voor de tweede week op rij verslaan we de koploper, we zijn blij met de overwinning maar het vertoonde spel kan zeer zeker nog beter.

 

 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.