de bergklanken transformeert sporthal naar concertzaal

Met medewerking van 12 oud-leden en De Afterparty Band werd er een afwisselend programma ten gehore gebracht. Na het bombastische nummer Fanfare for the Commen Man en het openingswoord door voorzitter Erik Veldkamp werd het programma door Ladyspeaker Jenneke van Doesburg op professionele wijze gepresenteerd. Populaire nummers als The Abba-medley, Saterdaynight Fever en Paradise by the Dasboard Light werden afgewisseld door ritmische nummers van de drumband, zoals Bongo Solereo en Funny Sticks, waarbij de oud-leden op wonderbaarlijke wijze lieten zien dat ze de techniek met de stokken nog niet verleerd waren.

Na de pauze werden Mariët Huisman en Roy Veldkamp gehuldigd met hun 25-jarig jubileum. De Afterparty Band, bestaande uit 11 muzikanten en 6 zangeressen presenteerden zich als een ware bigband. Deze van oorsprong Twentse band is vorig jaar ontstaan als een gelegenheidsband voor een éénmalig optreden. Maar omdat de groep hieraan zoveel plezier heeft beleefd, hebben ze besloten om vaker op te treden.

Het programma naderde het einde met de gezamenlijke nummers Valerie en Son of a Preacher Man, met tot slot de mars Over and Out. Dirigent Maikel Kremer, instructeur Gerrit Reijnders en alle muzikanten van De Bergklanken en Afterparty Band kunnen terugzien op een zeer geslaagd concert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.