d66 wil geen miljoen uittrekken voor afschaffing betaald parkeren in raalte

Fractievoorzitter Bert Terlouw: “Met alle respect voor de hardwerkende winkeliers en de ROV, D66 ondersteunt het afschaffen van betaald parkeren niet en wil daar geen miljoen gemeenschapsgeld voor uittrekken”.

De fractie denkt namelijk dat dit niet de oplossing voor het probleem is. In de begroting wordt vooruitlopend op het raadsvoorstel alvast wel het enorme bedrag onttrokken aan de algemene bestemmingsreserve. Een reserve die enerzijds al hard slinkt en anderzijds hard nodig kan zijn in de toekomst voor allerlei andere zaken dan het afschaffen betaald parkeren.

Terlouw: “Het mag duidelijk zijn dat D66 Raalte niet bereid is een zo’n hoog bedrag vanuit de gemeenschapsgelden in de begroting neer te leggen als een blanco cheque terwijl de Raad nota bene nog niet eens een raadsvoorstel heeft gezien, laat staan er over heeft besloten”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.