college olst wijhe op bezoek in wesepe

Het programma start om 20.00 uur met de ledenvergadering van PB Wesepe. Aansluitend vertelt de wijkagent over buurtpreventie en hoe WhatsAppgroepen kunnen bijdragen aan de veiligheid in de buurt. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen.

Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan de burgemeester en de wethouders. Voorafgaand aan het kernenbezoek is er een buurtschouw geweest en heeft het bestuur van PB Wesepe een gesprek gehad met de directie van de gemeente.

Alle inwoners van Wesepe zijn van harte welkom bij het Wapen van Wesepe. Bewoners van het buitengebied kunnen zich deze avond nog inschrijven voor glasvezel. Ook bij het Wapen van Wesepe en wel tussen 19.00 en 22.30 uur. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.