Home / archiefcentraal / college olst wijhe brengt kernenbezoek aan de eikelhof

college olst wijhe brengt kernenbezoek aan de eikelhof

Het programma begint om 20.00 uur. Wethouder Marcel Blind gaat informatie geven over het wel of niet van ondergrondse containers voor de afvalinzameling op de Eikelhof. Daarnaast kan iedereen vragen stellen aan het college van burgemeester en wethouders. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen.

Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan dit kernenbezoek is er een buurtschouw geweest en heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Eikelhof een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe.

Iedereen is van harte welkom op dinsdag 29 november om 20.00 uur bij Eetcafé De Lepelaar, Boxbergerweg 31 in Olst.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.