cloud 9 geeft concert in hoftheater

Negen meiden, negen stemmen, één geluid: maak kennis met de muziek van Cloud 9. Het repertoire bestaat uit een goede mix van ballads tot up-tempo (pop)nummers, begeleid op piano. Al jaren zingt Cloud 9 voor bruidsparen tijdens huwelijksceremonies. Met dit uitstapje naar het theater laten de meiden, met roots in Raalte, Heeten, Luttenberg en Haarle, je zien wat ze op muzikaal gebied nog meer in huis hebben. Een afwisselend optreden met een vleugje liefde, kerst en meer.

Kaartjes kosten 7,50 en zijn te krijgen via staging2.hofinsalland.nl. Aanvang is om 15.00 uur. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.