cecil store raalte en rijssen over op nieuwe eigenaren

“Winkelen moet een soort thuiskomen zijn voor de klant”, aldus Herma. “Daarom staat de koffie altijd klaar en gaan wij een goed gesprek met de klant over kleding en een eerlijk advies hierover niet uit de weg. Klantgericht handelen in een prettige, gastvrije en gezellige omgeving is wat men kan verwachten als men in Ommen, Raalte of Rijssen de Cecil winkel binnen loopt.”

Herma en Fred vormen samen met hun vijf kinderen een zevenkoppig gezin. En zijn wat dat betreft met een twee- en een drieling de gezellige drukte wel gewend. “We brengen wat dat betreft veel liefde en gezelligheid  in ons werk mee en daarbovenop vliegen we gezien onze gezinssamenstelling niet echt snel in de brand”, aldus Fred. “We zien het ondernemen dan ook als verrijkend avontuur voor ons gezin. De klant staat als mens centraal en zal derhalve door ons team op gepaste wijze geholpen worden.”

Cecil Store Ommen, Raalte en Rijssen zullen de overname deze week vieren met een speciale actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.