cda houdt ledenvergadering en praat over kruispunt bos

De minister hield in juni van dit jaar nog de hand op de knip. Ondanks dat provincie én gemeente aangeboden hadden ruim 75% van alle kosten voor hun rekening te laten komen. Intussen heeft minister Schultz van Haegen alsnog aan de Tweede Kamer laten weten maximaal 12,5 miljoen beschikbaar te willen stellen. De lobby van de ondernemers, provincie en gemeente heeft dus goed gewerkt. Ook de CDA fractie uit Raalte heeft intensief gebruik gemaakt van het CDA netwerk in het Haagse. CDA Tweede Kamerlid Martijn van Helvert (woordvoerder mobiliteit)  heeft in de Tweede Kamer actief gepleit voor de aanpak van kruispunt Bos.

De aanpak van kruispunt Bos is een mooie stap voorwaarts in het opheffen van weer een knelpunt op de rijksweg N35. Dat is goed voor de economie en bereikbaarheid in deze regio.

Maar wat nu? Immers, niet alleen kruispunt Bos is een probleem. De N35 bij Mariënheem is dat in de ogen van de Raalter CDA fractie ook.

Kom woensdagavond 30 november naar het openbare deel van de ledenvergadering van CDA Raalte en geef uw mening aan het CDA Tweede Kamerlid Martijn van Helvert zelf! Niet alleen over de N35, maar over bereikbaarheid in het algemeen.

Het openbare deel van de ledenvergadering, die dus toegankelijk is voor niet-leden, staat in het teken van de brug die het CDA Raalte heeft met de CDA Tweede kamer fractie. Naast het bezoek van huidig kamerlid Van Helvert zullen er ook twee Overijsselse kandidaatsleden Tweede Kamer 2017 aanwezig zijn. Hilde Palland, nr 21 zal zich aan u voor stellen en ook Maurits von Martels, wethouder in de gemeente Dalfsen, (nr 44 op de lijst) zal zich voorstellen. Eugène van Mierlo, met nr 34 op de lijst zal zich voorstellen middels een video boodschap. Hij zit voor zijn werk die dag in Zweden en kan dus in persoon niet aanwezig zijn. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.