cateringbedrijf dsrfood verhuisd van boskamp naar wijhe

Samen met de verhuizing  heeft Chris Schut het bedrijf overgedragen aan de nieuwe eigenaren in Wijhe. Chris, een horecaman in hart en nieren, is sinds 2013 actief als cateringmanager in de regio. Hij gaat nu een nieuwe uitdaging aan in het hotelwezen.

Via deze weg wil hij dan ook iedereen ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de talloze bestellingen in de afgelopen jaren. “Nu er een waardige opvolger is gevonden geef ik mijn kindje DSRfood Deventer graag door aan het nieuwe team dat bestaat uit Frans Heethaar, Erik Derks, Syfra Ruiter, Helma Rodijk (cateringmanager) en Judith Overhein (klantenservice).”

Rodijk: “Wij zullen vanuit nieuwe vestigingsplaats Wijhe, de regio voorzien van het bekende DSRfood-assortiment. De kwalteit, service en scherpe prijzen blijven zoals klanten dit gewend zijn. Chris heeft ons met raad en daad bijgestaan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. We zullen zijn werk niet alleen zorgvuldig maar ook met hart voor de zaak, voortzetten.”

In het kader van de overname en verhuizing ontvangt elke klant bij een telefonische bestelling in november en december, een gratis aanvulschaal met hapjes. DSRfood is bereikbaar op het bekende nummer 06 26879223, via deventer@dsrfood.nl of staging2.dsrfood.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.