carinova stapt in vitaal vechtdal

Dat schrijven Vitaal Vechtdal en Carinova in een gezamenlijk persbericht.

“De gezondheid en het welzijn van de inwoners van het Vechtdal en hun belangen, van jong tot oud, is het startpunt van ‘Vitaal Vechtdal’. De partners van Vitaal Vechtdal dragen ieder vanuit hun rol en expertise bij aan een Vitaal Vechtdal. We zijn dan ook erg blij om thuiszorgorganisatie Carinova te kunnen verwelkomen als partner van Vitaal Vechtdal”, zegt Jasper Vrieling, bestuurslid Vitaal Vechtdal.

De regionale aanpak maakt het mogelijk om Vitaal Vechtdal een voor de inwoners aansprekende vorm te geven. Door de inzet van bekende en vertrouwde organisaties zoals Carinova kunnen we gezondheid en welzijn dichterbij de mensen brengen.

Dienstverlening goed op elkaar afstemmen

Het vergroten van de zelfredzaamheid is een belangrijk uitgangspunt  bij elke zorgvraag die Carinova ontvangt. Carinova stimuleert en ondersteunt het ‘zo lang mogelijk thuis of zo thuis als mogelijk’ wonen. “Om goed in te kunnen spelen op de zorgvraag van cliënten is goede dialoog van belang.  Met cliënten en familie over hun specifieke wensen en mogelijkheden, maar ook met vrijwilligers en de vele externe partijen die met de zorg bezig zijn”, aldus Leontine Verhoeven, Raad van Bestuur Carinova. Denk daarbij aan ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten, gemeenten en zorgverzekeraars. Vitaal Vechtdal stroomlijnt de zorg door deze samenwerkingsverbanden in de regio Vechtdal verder te optimaliseren. Dat is fijn voor de professionals, maar nog fijner voor de mensen in het Vechtdal. 

Gezond werkgeverschap

‘Vitale werknemer’ is een van de programmalijnen binnen Vitaal Vechtdal.  Carinova draagt actief gezond werkgeverschap uit. Medewerkers worden gestimuleerd in persoonlijke vitaliteit en gezondheid. Een gezond werkklimaat zodat werknemers gemotiveerd kunnen werken en zo min mogelijk last krijgen van fysieke en mentale klachten, is belangrijk voor onze medewerkers en ook voor onze cliënten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.