cafe en zalen spoolder organiseert spectaculaire trouwbeurs

Naast een spetterende bruidshow zal de avond bestaan uit een veelzijdig aantal standhouders: Très Chic Bruidsmode, Diekman Juwelier-Optiek, Mooi bij Karin, Het Schaartje – Kappers en Beauty van nu, Barbershop MooiMan, Nagelstyliste Eline, Ter Haar Mode, Salon SanTari, De Fotograaf Raalte, Stefan Kemper Fotografie, VakantieXperts Haarle Femy Sestu, VakantieXperts Gera Tromp, 1 & al reclame bv, Martin Coers Trouwambtenaar, Hollewand Evenementenverhuur Heino, Korbeld Verhuur BV, TCR Classics, Marcel Reimink, Bloembinderij de Plantage en Bakkerij van der Most!

Aanmelden? Dat kan op staging2.zaalspoolder.nl/trouwbeurs.html of via 0572-301837.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.