Home / archiefcentraal / brett zoom

brett zoom

Ik nam plaats op een kruk en genoot van de latent aanwezige sensuele sfeer. Naast de kassa lagen accessoires. Kleine artikelen zoals flesjes wasmiddel, lippenstift en shawltjes. Ze roken lekker. Op de flat screen aan de wand liepen hoog benige modellen heen en weer te catwalken. De begeleidende advertentie-terminologie liet ruimte voor fantasie: Winter Textures, Pure Modern en Chiq, in off white Shades of Taupe Lime Green, Bohemian Beauty.   

Ik was onder de indruk. Ook van mijn vrouw, die in een grijs pak de pasruimte uitkwam. Het zat haar als gegoten. Alleen de pijpen, die waren wat lang. De winkeljuffrouw hurkte neer. Met een rijtje spelden tussen haar rood gestifte lippen zoomde ze de broek af. Geconcentreerd waren ze, twee appetijtelijke vrouwen van middelbare leeftijd in een alledaags tafereel.

Licht opgewonden nipte ik aan mijn koffie.

brettcolumn@hotmail.com

www.brettsnap.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.