brett tributeband

Ik vraag me af of ik het zou durven: een brilletje opzetten, me in een eenvoudige beige jas hullen, op een bankje in het park plaatsnemen, met één opgetrokken wenkbrauw Kronkels voorlezen, dit een ‘Ode aan Simon Carmiggelt’ noemen en voor iedere pagina 1 euro rekenen.

Ik vraag me af of ik het zou durven: mijn vrouw in het donker voor een gedeukte auto leggen, haar Manuela noemen, ketchup op haar jurk spuiten, daar met een tragische zachte-g bij gaan staan zingen, dit een ‘Lofzang aan Jacques Herb’ noemen en aan iedere voorbijganger 5 euro vragen.

Ik vraag me af of ik het zou durven: mijn dunner wordende grijze haar modelleren, een zwart T-shirt en een jeans aantrekken, op een podium samen met mijn muziekmatties een beetje de bink uithangen met andermans muziek, dit een ‘Tribute to the Doors’ of ‘Tribute to Bruce Springsteen’ noemen en entree vragen.

Ik denk het niet.

brettcolumn@hotmail.com

staging2.brettsnap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.