Home / archiefcentraal / bomvolle chs handbalweek met internationale uitstraling

bomvolle chs handbalweek met internationale uitstraling

De dames Oranje onder 19 en Oranje onder 17 zijn bijna traditioneel in Raalte als voorbereiding op hun belangrijke internationale wedstrijden in 2017. Daarnaast komen dit jaar de nationale teams van Polen -19 en -17, Slowakije -19, het Belgische nationale damesteam plus het team -19 en 2 talententeams van de Deense topclub Randers naar Raalte.

Voor de teams van de Carmel Handbalschool staan ook veel wedstrijden en toernooien gepland. Naast sporthal Tijenraan zal ook de Rohda-hal bol staan van handbalactiviteiten. Voor de theoretische scholingen is de samenwerking met Landstede Raalte weer waardevol.

Samenwerking
De deelname van zoveel teams geeft extra uitdagingen qua locaties. Daarom is de samenwerking gezocht met de Handbalschool Twente met de intentie om in die regio ook enkele wedstrijden te plannen. De HS Twente zal dan nevenactiviteiten plannen voor de Twentse handbaljeugd.

De organisatie van de Handbalweek steunt volledig op de handen van fantastische vrijwilligers. Een aantal studenten van het Carmel College Salland heeft aangeboden om hun maatschappelijke stage tijdens de Handbalweek te doen.

Via de media en de CHS-website, die begin december geheel vernieuwd is, zal de CHS het volledige programma publiceren.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.