Home / archiefcentraal / bokkers lanceert nieuwe single en clip

bokkers lanceert nieuwe single en clip

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/la7k0ipKGpE”]

Ruim 100 shows, een uitverkocht eigen festival, uitverkochte zalen, grote landelijke festivals en heel veel nieuwe fans; in alle opzichten was 2016 het meest succesvolle jaar in het bestaan van de band.

Het jaar begon al vroeg, want in januari stond de band op Noorderslag en nam de band haar eerste live album. Gedurende 3 uitverkochte shows in een oude boerderij werd het album opgenomen en in mei kwam dit album uit. Het album legde geen windeieren, want de belangstelling was enorm. Giel Beelen nodigde ze uit om te spelen op 3FM en de cover die de band daar speelde sloeg in als een bom. “Iederene Hef Een Reden” (hertaling van Matt Simons “Catch & Release”) haalde de playlist op Radio 2 en was een dj favoriet op 3FM. 

Nu is er dus de nieuwe single “Dan Ken Ie Mie Nog Nie”, waarmee Bökkers het jaar muzikaal afsluit en vooruit kijkt naar 2017, waar ze o.a. al bevestigd zijn voor Concert At Sea. 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.