bijzonder drie uur durende film in filmhuis olst

Nooit eerder vertoonde het Filmhuis Olst zo’n lange film. Maar buiten de 192 minuten aan filmmateriaal, is ook de inhoud van deze documentaire uitzonderlijk. Centraal zet maker Yann Arthus-Bertrand de vraag ‘Wat maakt ons menselijk?’.

Om het antwoord hierop te vinden besteedde Yann drie jaar aan het verzamelen van emotionele verhalen van meer dan 2000 mensen uit 60 verschillende landen, waarin thema’s als liefde, oorlog, homoseksualiteit, vergevingsgezindheid, familie, leven na de dood, geluk, immigratie en de zin van het leven centraal staan. Een kijk op de hedendaagse samenleving afgewisseld met beelden van onze planeet.

De film in Filmhuis Olst begint om 13.30 uur. Na een uur volgt er een pauze. Rond 16.45 uur is de filmmiddag ten einde. Kosten voor een kaartje bedragen 5 euro voor nut-leden en 7 euro voor niet-leden. Filmhuis Olst is een activiteit van het Nut.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.