bibliotheek in teken van democratie tijdens nederland leest

Als bedankje voor het geven van je mening ontvang je één van de 3 geschenkboeken: Heer van de vliegen, Liefde en schaduw of Morten cadeau.

Geef je mening en krijg een boek cadeau
Democratie, dat is het thema waar Nederland over in debat gaat tijdens Nederland Leest 2016. Ga in gesprek in de Bibliotheek over verschillende stellingen of geef op een andere manier jouw mening over democratie en ontvang één van de 3 geschenkboeken: Heer van de vliegen, Liefde en schaduw of Morten. Ook op de website staging2.nederlandleest.nl kan op vijf stellingen gereageerd worden met eens of oneens.

Slotdebat in Zwolle
Twaalf slotdebatten, tegelijkertijd gehouden in één Bibliotheek in iedere provincie, sluiten Nederland Leest af. In Overijssel wordt dit debat op 30 november gehouden in de Bibliotheek Zwolle. Özcan Akyol en de andere debaters nemen de deelnemers mee in een debat over de zin en onzin, voors en tegens, kansen en risico’s van onze democratie. Kijk voor meer informatie op de website staging2.nederlandleest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.