bert terlouw uit raalte op d66 kandidatenlijst

De Landelijke Adviescommissie heeft besloten Terlouw een soort lijstduwersrol toe te bedelen in haar advies, ondanks het feit dat hij zich ook verkiesbaar had gesteld en vanuit de selectie ook zeer geschikt geacht werd bevonden om als kamerlid namens de partij te kunnen functioneren.

“Deze dubbelrol voelt daarom echt wel wat dubbel, maar anderzijds ben ik daar ook weer enorm trots op. Ik weet dat er uit een enorme hoeveelheid  goede kandidaten een advieslijst moest worden samengesteld en wanneer je daar dan op wordt geplaatst tekent dat vertrouwen wat de partijtop in je heeft.”

Bert Terlouw is vanaf het begin van zijn D66 lidmaatschap actief geweest in verschillende rollen en functies. Onder andere als lid van provinciale programmacommissies, als statenlid voor Provinciale Staten van Overijssel en als D66 regiovoorzitter in Overijssel. Momenteel is hij gemeenteraadslid en fractievoorzitter in Raalte en werkzaam als sociaal psychiatrisch verpleegkundige binnen de Dimence Group. Daarnaast is hij al jarenlang maatschappelijk actief , onder andere als actief oorlogsveteraan en binnen besturen van verschillende stichtingen en verenigingen in Salland en Overijssel. Ook heeft hij twee boeken op zijn naam staan als amateur archeoloog.

De advieslijst wordt vanaf 10 november aan alle leden van D66 in Nederland voorgelegd en die hebben de tijd tot en met 21 november om hun stem uit te brengen. Dan wordt op 23 november de definitieve lijst vastgesteld

“Spannend allemaal, maar ik zou graag de kamer in willen en uiteindelijk heb ik daarom een duwtje in de rug nodig van de leden en daarna ook van de kiezers op 15 maart 2017.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.