bergentheim vreet lemele na rust op

Bergentheim staat er goed op in 3D. In het spoor van Voorwaarts en Oranje Nassau maakte de ploeg van trainer Arjen Plessen geen fout. Halverwege het eerste bedrijf liet Gertjan Merjenburgh sportpark Moscou voor het eerst juichen. Ronnie Hakkers deed op slag van rust het scorebord oplichten naar 2-0.

“Jammer”, treurde Blikman. “Tot dan zag het er best goed uit. Ik had vooraf gekscherend gezegd, deze tachtigjarige oorlog gaan we winnen.” Daarmee doelde de elftalleider op de ‘voetbaloudjes’ Steven Warmelink en Henri ten Kleij, die met zijn tweetjes korter bij de tachtig, dan bij de zeventig jaar zitten.

Opgeven komt in het woordenboek van deze ‘ouwe stompen’ niet voor. Nadat op het hele uur Chiel Jan Schuldink de score naar 3-0 tilt, is het hek van de dam. Het surplus aan kwaliteit betaalt zich uit. Niek Nijenhuis, Rick Buitenhuis, Rob Wevers en alweer Buitenhuis voeren de score op naar 7-0.

De spreekwoordelijk eer wordt kort voor het sluiten van de markt gered door Robin Schoenmaker, die tekent voor de eretreffer in deze sportieve tweekamp.

In klasse 3D sluiten Lemele en RKSV met respectievelijk 1 punt en 3 punten de rij. De eerstvolgende reddingsboeien heten Rijssen Vooruit en SVVN, die met een duel minder achtereenvolgens 9 en 10 punten hebben verzameld.

Foto’s: Willem Lampe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.