bergen oliebollen verkocht voor ms behandeling andre kruiper

André Kruiper startte recentelijk een crowdfundactie om geld op te halen waarmee hij zijn behandeling – die in het buitenland moet plaatsvinden – te bekostigen. De verzekering vergoed de behandeling namelijk niet.

Nu is heel het dorp al een maand druk in de weer met allerlei actie’s om geld in te zamelen. De oliebollenactie van de schoolkinderen in samenwerking met bakkerij Bosgoed is er daar een van. Bosgoed bakte de oliebollen en ze werden door de leerlingen aan de deuren verkocht.

Vanavond op SBS6 is het item te zien dat de mensen van Hart van Nederland maakten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.