al 41 aameldingen voor muziekestafette in heino

Dat de 7e editie een feit wordt is vrij zeker. Wel moet nog een financiële hobbel worden genomen maar de Stichting Open Muziekestafette is positief gestemd dat dit gaat lukken. Er kan worden ingeschreven door koren/orkesten/ensembles/solisten en leerlingen.
Voor jonge muzikanten is het ook een mooi podium. Zo kwam ook onlangs een aanmelding binnen van Druwings Percussion Ensemble uit Steenwijk, een jonge enthousiaste groep slagwerkers. Onder enig voorbehoud zal het orkest van de muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino de 7e wederom afsluiten  met veel  muzikaal spectakel.
Het aantal mogelijke optredens zal ook nu weer rond de 55 liggen.
Zoals het er nu al naar uit ziet zal er deelname zijn van uit de regio tot ver daar buiten.
Alles is te volgen op de website staging2.muziekestafette.nl
Ook heeft de Stichting Open Muziekestafette Heino een Facebook pagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.