advertorial kerstevenement bij proefwijn in wijhe

Naast de mooie wijnen van ProefWijn Weet wat je schenkt, kom bij ons proeven! –  zal Ron’s Coffee een nieuwe soort koffie introduceren: Glüh Cappuccino! Schilderes José Reuvekamp neemt ter plaatse de kwast ter hand en haar schilderijen zullen in de locatie worden opgehangen.
Wilt u een mooi glas of apart wijnkistje cadeau doen? Trotec laser kan uw geschenk voorzien van een gegraveerde boodschap! Ook zijn er bijzondere kerstartikelen uit Duitsland, van met name houtsnijwerk, te koop.

Laat u inspireren door recepten voor de kerstmaaltijd en bekijk wat Slagerij Ruiter u hierbij kan bieden. Op zoek naar een smaakvol, apart biertje voor bij de maaltijd of om te verwerken in een recept? Speciaal bieren Zwolle Zuid laat graag haar bijzondere biercollectie zien en proeven.

Nog geen kerstboom in huis? Geen probleem. Holsto is aanwezig met kerstbomen, tuinplanten en kan u adviseren over de aanleg van uw tuin.

Uiteraard ontbreekt de kerstman niet! Speciaal voor deze gelegenheid komt de kerstman over uit Lapland. PickMaickel is aanwezig om een foto van de kerstman met uw kind(eren) te maken en desgewenst direct op uw facebookpagina te plaatsen.

Het aanbod is zeer divers en uitgebreid en om alle deelnemers ruimte te bieden om hun waren te presenteren, zo is Scouting Olst-Wijhe bereid gevonden een grote tent voor de ingang op te zetten. De Scouting richt zelf ook een stand in om heerlijke verse oliebollen te bakken.

Dit is slechts een greep uit wat er te zien en beleven valt. Tijdens het evenement worden er nog veel meer mooie, lekkere en bijzondere dingen verkocht.

Schrijf de datum vast in uw agenda. U bent welkom op zaterdag 10 december  van 13.00 tot 18.00 uur. En, als u vooraf via de website laat weten dat u komt, ligt er bij binnenkomst een leuke attentie voor u klaar! Aanmelden kan via www.proefwijn.nl/kerstevent2016

De toegang is gratis en parkeren kunt u (gratis) in de nabije omgeving.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.