advertorial een sensationele brommobiel bij autobedrijf mollink in raalte

Volwassen
De introductie van deze compleet nieuwe productlijn zorgt ervoor dat de brommobiel een stuk volwassener wordt. Al langer zorgt AIXAM voor een verbetering van het imago van de brommobiel, nu met de ‘Sensation’-lijn als voorloper in Nederland.

Mooie lijnen
De gehele lijn brommobielen is strakker vormgegeven, zonder de AIXAM-kenmerken te verliezen. Dat veel mensen de ‘Sensation’-lijn vergeleken met de modernste auto’s is dan ook een groot compliment. Uniek is de nieuwe kleur mat-staalgrijs die de wagen een zeer sportieve look geeft. De succesvolle Crossline is ook aangepakt en heeft, net als de andere modellen, 2 centimeter meer binnenruimte.

Motor
De zeer betrouwbare KUBOTA motor is doorontwikkeld, zodat deze nu al aan de EURO 4 -normering voldoet. Hij is stiller en krachtiger geworden en de kwaliteit is nog steeds ongekend hoog. Tevens is de dynamo aangepakt zodat de accu ook bij korte stukken goed opgeladen wordt. Voor mensen die korte stukken rijden heeft AIXAM de radiator verplaatst en aangepast met als gevolg een snellere opwarming van het voertuig.

Mooie verschijning, veilig chassis
De grootste verandering is misschien wel het chassis, dat voor het eerst in jaren een volledige metamorfose ondergaat. Dit zorgt voor nog meer veiligheid en een stabielere wegligging. Ook kan er door het nieuwe chassis gekozen worden voor 16” lichtmetalen velgen. Als optie is tevens ABS leverbaar. Ook hiermee is AIXAM uniek te noemen. Veiligheid staat hoog in het vaandel, hetgeen zowel in de ontwikkeling als het ontwerp terug te vinden is.

Informatie
Meer informatie bij de erkende Aixam-dealer: Autobedrijf Mollink, Praamstraat 13, 8102 HM Raalte, tel. 0572 358151, e-mail: info@autobedrijfmollink.nl, of kijk op staging2.aixam.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.