aardehuisdiner weer van start

Kok Edith Kostelijk kookt in haar keuken de lekkerste biologische gerechten met lokale ingrediënten. Voorafgaand aan het Huiskamerdiner word u rondgeleid door de wijk en door het huis. Alle ins en outs komen aan bod, vragen stellen mag! Ook op kerstavond en 1e Kerstdag bent u welkom.

“Op de borden maak ik eetbare kunstwerkjes, die een ware smaakexplosie veroorzaken. Het is erg leuk om mensen te ontvangen in mijn huis en ze de sfeer te laten proeven van het leven in een, voor mij ook nog steeds, bijzondere woning” aldus Edith Kostelijk.

U kunt reserveren voor de zaterdagen 10 en 17 december en op vrijdag 23 december, zaterdag 24 december (Kerstavond) en zelfs op zondag 25 december (1e Kerstdag).

Reserveren via  staging2.detafelvankostelijk.nl  of  06-49030026.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.