41ste stratenvolleybaltoernooi wijhe in aantocht

Sportievelingen kunnen zich vanaf nu met de buurt weer opgeven om aan dit gezellige toernooi mee te doen.

Het toernooi vindt op 22 januari plaats in sporthal De Lange Slag in Wijhe en begint rond 13.00 uur. “Dit leek ons een mooie periode, vooral omdat je elkaar als buren in de winter toch minder vaak spreekt. En wat is er dan leuker om samen een balletje te komen slaan en te strijden om de titel en natuurlijk leuke prijzen”, aldus de organisatie.

Per team geldt een minimum van zes spelers, waaronder twee dames. De minimumleeftijd is 16 jaar. Mocht je wel graag willen meedoen maar lukt het je niet om je straatgenoten mee te nemen, dan mag je je uiteraard ook opgeven met een groep collega’s, vrienden en familieleden.

Opgeven voor dit toernooi kan door een mail te sturen naar stratentoernooi@roodwit75.nl of te bellen met onderstaand naar Alien ter Mate (0570- 52 45 28). De kosten bedragen € 25.00 per team. De betaling moet vooraf voldaan worden, maar hierover volgt na opgave meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.