2switch tekent kringloopcontract met gemeente raalte en rova

Met name de focus op de positie als werkgever voor mensen die wat hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt gaf de doorslag. Ook speelt het nieuwe elan dat het kringloopbedrijf nastreeft een rol. Een kringloopbedrijf waar je niet alleen terecht kunt voor betaalbare producten, maar ook een plek waar mensen elkaar ontmoeten.

Het nieuwe contract past binnen het beleid van Raalte en ROVA. In kader van duurzaamheid wordt hergebruik van waardevolle spullen als belangrijk punt gezien.  Een moderne en sterke kringlooporganisatie hoort daarbij.

Het contract, voor drie jaren met een mogelijke verlenging van twee maal één jaar, is vorige week maandag getekend door ROVA en 2Switch. Ook wethouder Jacques van Loevezijn en Frank Niens van de gemeente Raalte waren bij de ondertekening aanwezig. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.