100e sportvereniging voor salland clubactie

Salland Zorgverzekeringen: “Iedere sportclub heeft wensen voor de toekomst. Zoals meer geld om de jeugd te stimuleren, nieuwe spelmaterialen aan te schaffen of een verbouwing van het clubhuis te realiseren. Het kan tegenwoordig lastig zijn om deze spaardoelen te verwezenlijken. Contributies, sponsorinkomsten en subsidies lopen terug. De Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen biedt dan een steuntje in de rug. Inmiddels doet de 100e sportclub in de regio mee.”

Tennisclub De Schaeck is de 100e deelnemer aan de Salland Clubactie. “Wij verwachten dat we door deelname aan de Salland Clubactie sponsorgeld binnen kunnen halen, waardoor wij een deel van de verbouwing van ons clubhuis kunnen financieren. Het clubhuis is nodig aan vernieuwing toe, want daar is sinds de oprichting niks meer aan verbouwd”, aldus een woordvoerder van de club uit Twello.

Door de Salland Clubactie profiteren de leden van sportclubs van een aantrekkelijke korting op een zorgverzekering bij Salland. Maar ook de club wordt er beter van. Stappen leden over naar Salland Zorgverzekeringen via de club, dan strijkt de sportclub na afloop van de actie een bedrag per nieuwe verzekerde op. Dat bedrag kan gebruikt worden om de toekomstwensen van de club te helpen realiseren. Salland Zorgverzekeringen kan deze sponsorgelden betalen omdat er niet geïnvesteerd wordt in grote landelijke radio- of tv-reclames.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.