Home / archiefcentraal / 10 dec wintermarkt 2016 rond molen de leeuw te oude molen

10 dec wintermarkt 2016 rond molen de leeuw te oude molen

Op zaterdag 10 december a.s. van 10.00 – 15.30 uur organiseren de ‘Vrienden van de Molen’ van Windkorenmolen De Leeuw, weer een uiterst sfeervolle WINTERMARKT bij en rond deze molen (Oude Molenweg 3, Oude Molen: tussen Lettele en Bathmen) aan de N344, Holterweg, halverwege Deventer en Holten).  

Vijfentwintig standhouders brengen u vanaf het eerste moment in een heerlijke gezellige, gemoedelijke en knusse decembersfeer. U kunt genieten van en snuffelen tussen een heel gevarieerd aanbod van artikelen voor gezelligheid in huis en tuin met kerstartikelen, kerststukjes, bloemen, kransen, houten decoraties, openhaardhout vachten en veel meer.

U kunt uzelf, familie en vrienden eens verwennen en verrassen met allerlei cadeautjes voor deze feestdagen. Denk aan wollen artikelen, sieraden en wenskaarten,. Maar ook verwennen door de smaakpapillen te laten genieten van een variatie aan vleesproducten, vis, honingproduc

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.