1 000 euro van raalte plaza voor andre kruiper

Tijdens de recentelijk gehouden Woon3Daagse konden de bezoekers meedoen aan het spelletje touwtje trekken, waarmee ze kans maakten op waardebonnen van Formido, Welkoop Raalte en Woonstudio Raalte. Deze actie bracht bijna 250 euro op. Raalte Plaza heeft dat bedrag verdubbeld en Adende Advies en Detachering van Wilfried Akkersdijk daarna nóg een keer.

Onder de vlag van Stichting Steun André wordt geld ingezameld voor André Kruiper uit Heeten. Hij lijdt aan MS en heeft 65.000 euro nodig voor een stamcelbehandeling in het buitenland. De teller stond vrijdag op 46.074,12 euro. Zie verder staging2.stichtingsteunandre.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.