zwollenaar met stomme audi sluit gouden deal met lokale audi dealer

Zwollenaar Jonathan Mak was zijn Audi A3 uit 2000 meer dan zat. Zijn auto was weer met hangen en wurgen door de APK gekomen en daarom besloot hij zijn afgedankte bolide op Marktplaats aan te bieden. ‘Het is over. We zijn uit elkaar gegroeid. Na ruim 100.000 kilometer voelt ’t alsof ik meer heb geïnvesteerd dan heb teruggekregen. Het ligt aan mij. Dat is niet waar, het ligt aan mijn auto’ zo schreef Jonathan in zijn advertentie.

Jonathan vertelde in zijn advertentie waar zijn Audi A3 zich mee weet te onderscheiden. Zo heeft de auto altijd binnen gestaan, is hij goed onderhouden, zo goed als nieuw en raast de unieke A3 volgens hem in 4,2 seconden naar de 100 km/u. Helaas, al deze verkooppraat blijkt gelogen. Volgens Jonathan is de Audi alleen nog goed voor mensen die goed zijn in kilometerstanden terugdraaien, mensen die weinig geld hebben of blauw simpelweg een mooie kleur vinden.

Viral
Deze gouden eerlijkheid van Jonathan bleef niet onopgemerkt. De hilarische advertentie ging viral op social media en inmiddels heeft de Audi-bezitter al honderden reacties gekregen. Ook de biedingen op zijn oude Audi waren niet mals. Diverse media kregen lucht van zijn briljante manier van adverteren en inmiddels heeft Jonathan zijn verhaal al vele malen gedaan, van het AD tot 3FM en van Hart van Nederland tot RTL Live. In een dikke Audi A8 van Audi Nederland werd hij tussen de studio’s door gereden.

Jonathan bleef zelf behoorlijk nuchter onder alle commotie. “Natuurlijk, het was gekkenhuis, echt heel veel mensen pikten het op. Ik heb de advertentie zaterdag geplaatst en sindsdien werd ik om de vijf minuten gebeld. Allemaal heel leuk natuurlijk, maar ondertussen wilde ik wel van mijn stomme Audi af.” Inmiddels is dat gelukt. Een jonge jongen was op zoek naar z’n eerste auto en hij wilde de A3 graag overnemen voor € 1200,-. “Ik kon er misschien veel meer voor krijgen maar dat is de auto niet waard. Dit is een prima deal. Hij blij, ik blij.”

Gouden oplossing
Pouw Automotive kon hartelijk lachen om de advertentie van Jonathan. Ook zijn enorme eerlijkheid vond de Volkswagen- en Audi-dealer te prijzen en daarom besloot het bedrijf om contact met de Zwollenaar te op te nemen. Gisteren bezocht ‘de eerlijkste man van Nederland’ Pouw Zwolle en in samenwerking met Audi Nederland kon ervoor gezorgd worden dat Jonathan een prachtige gouden Audi A3 occasion uit 2009 kon kopen.

Vestigingsmanager van Pouw Zwolle, Gijs van de Ridder is zeer tevreden: ‘We zijn heel blij dat we Jonathan hebben kunnen heroveren als Audi-rijder. Dit is de gouden oplossing.’ Ook Jonathan is opgetogen met zijn nieuwe aanwinst: ‘Dit is verre van een stomme Audi, deze is geweldig!’. Met de aflevering van zijn kersverse bolide is de cirkel rond. Eerlijkheid loont dus echt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.