yvonne huisman wint dinercheque in de smaak

Ze was één van de vele gasten van de tweede editie van In de Smaak en ze nam de moeite om aan te geven wie van de deelnemers volgens haar het meeste recht maakte op de Rabobank Publieksprijs. Die ging uiteindelijk naar de Bagatelle.

Onder alle inzendingen werd een dinercheque bij het winnende restaurant verloot. “Ik win nooit wat”, gaf een verbaasde Yvonne aan bij de uitreiking. “Ik kreeg net voor het eind van het festival de tip om hetformulier in te vullen…”, aldus de Raaltese die drie dagen lang bij In de Smaak bivakkeerde.

“Wat een prachtig festival!”, riep ze dan ook uit toen ze de dinercheque ontving uit handen van bestuurslid Ben Ellenbroek van de Stichting In de Smaak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.