Home / archiefcentraal / winnaars daggie old heino nemen prijs in ontvangst

winnaars daggie old heino nemen prijs in ontvangst

Ondanks dat we van lokatie veranderd zijn hebben het zelfde aantal schutters een kans gewaagd om een van de mooie prijzen in de wacht te slepen. Deze dag is mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors Boni, Seine wonen, SNS bank, Boerdijk juwelier, Wispel bloemen, dierenpension Dog Walk, Hartholt olie, fourage Roeke, Bruna, Multimate, ASH, Aart camper inbouw, slagerij Mekers, Happy Hairdo en de Barbier. Bedankt allemaal!

Denkt u ook aan het “Krommeloop Bokaal” toernooi u kunt zich nog inschrijven t/m 22 oktober. Meer foto’s en info op onze site www.svdetrefferheino.nl

De winnaars zijn: Dames Heren Jeugd 1 Emma Pekkeriet 47 pt 1 Kevin Blankenvoorde 42 pt 1 Ben Neplenbroek 47 pt 2 M v/d Kolk (Polen ) 46 pt 2 Jan Haije 41 pt 2/3 Tristan lopez ( Frankrijk ) 44 pt 3 Emma van Lier 44 pt 3 Erik Lozeman 38 pt 2/3 Bente Huisman 44 pt Verder staan op de foto Edwin Noorderbosch ( Boni ) Edwin Wolkorte en Evert Haije ( SV de Treffer )

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.