wim goos nieuwe tennistrainer tv lemelerveld

TV Lemelerveld en tennisleraar Wim Goos hebben ter introductie de actie ‘Maak kennis met tennis’ opgezet. Dit zal een jaarlijks terugkerende actie worden en is volgens de club en trainer de meest ideale manier om kennis te maken met tennis, Wim Goos en met TV Lemelerveld.

Er wordt dit jaar gestart met volwassenen, 60-plussers en jeugd van 12 t/m 17 jaar die proeflessen kunnen volgen. Na deze lessen kun je dan een vervolgserie nemen. Een racket hoef je niet te kopen, die wordt tijdens de lessen beschikbaar gesteld. Het enige dat je nodig hebt is sportkleding en goede sportschoenen.

Voor de basisschooljeugd worden er vijf lessen gegeven in groepen van ongeveer acht kinderen. Ook voor deze groep worden de rackets beschikbaar gesteld.

De jongste groep die bij TVL kan tennissen, zijn de Teddy kids. Dit zijn kinderen uit groep 1 en 2 (leeftijd 4-, 5- en 6-jarigen) waarvoor speciale lessen worden gegeven.

Voor meer informatie over de actie kun je contact opnemen met Tennisschool Wim Goos (06 – 51 64 64 91 of wimgoos@telfort.nl).

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.